Blog

Novinky a upgrejdy Songoroo v roku 2019


Rok 2019 je v plnom prúde a každý sa s novou energiou a dychom vrhol do práce. Songoroo nezaháľa a prichádza s ďalšími vylepšeniami funkcionality Songoroo aplikácie. Na aké vylepšenia sa môžete tešiť ako majiteľ prevádzok a naopak, ako si užijú Songoroo aplikáciu klienti v podniku?


Detail prevádzky a možnosť obľúbenej prevádzky

Naši klienti si v blízkej dobe budú môcť sami vyplniť detail o svojej prevádzke, kde majú nainštalované Songoroo in-store radio. Songoroo aplikácia im tak umožní inovatívnym spôsobom informovať svojich zákazníkov o svojich plánoch, aktivitách, zmene otváracích hodín či novinkách, ktoré pre nich chystajú.


Kontinuálne rozširovanie databázy hudby

Songoroo databáza obsahuje tisíce skladieb, ktoré Songoroo algoritmus “zaraďuje” do playlistu. Sledujeme aktuálne trendy v hudbe a počúvame aj požiadavky klientov, preto pravidelne rozširujeme našu databázu skladieb.



Detailnejší osobný profil

Užívatelia Songoroo aplikácie dostanú možnosť doplniť si ďalšie údaje o sebe vo svojom osobnom profile. Okrem možnosti voľby obľúbených žánrov hudby, kapiel a samotných skladieb si bude môcť každý vyplniť svoje ABOUT, vďaka ktorému Songoroo lepšie porozumie hudobným preferenciám užívateľa. Vyplnený osobný profil v Songoroo aplikácií nám umožňuje automatizovane zaraďovať obľúbenú hudbu užívateľa do playlistu v ktorejkoľvek prevádzke, kde je nainštalované Songoroo in-store rádio.



Admin prístup pre našich klientov

Pripravuje sa aj vylepšený admin prístup pre majiteľov prevádzok. Jednoduché prihlásenie sa s možnosťou voľby predvolených playlistov a neskôr aj prístupom do základných štatistík o aktivite zákazníkov prevádzky a prehrávaných skladbách.


Team Songoroo