Blog

Songoroo - Hudba pre váš podnik bez byrokracie

Všetci to dobre poznáme. Byrokratické procesy tu boli a aj budú. Avšak v podnikaní platí jedna veľká zásada. Zjednodušovať procesy svojim zákazníkom najviac ako vieme. V Songoroo sa to snažíme už od začiatku. Ako interaktívna nadstavba in-store rádia, potrebujeme licencie a legálnu hudbu. Bez debaty. S tým však naši klienti nemajú žiadne problémy. Všetko riešime my.


Pre legálne vysielanie akéhokoľvek in-store rádia či hudby potrebuje každý zmluvu s ochranným zväzom autorov /na Slovensku SOZA, v Českej republike OSA/. Prevádzkovanie akéhokoľvek internetového rádia a šírenie (aj keď dobrej) hudby bez tejto hromadnej licenčnej zmluvy popri elektronickom šírení (rozumejme internet, sociálne siete a vlastne celkovo komunikácia) so SOZA / OSA je nelegálne a trestné. Vlastne jediná legálna hudba je spievanie v sprche. Aj to je však otázka, pokiaľ spievate falošne :)


Signál jednotlivých programov na mieru je šírený v digitálnom balíku, ktorý nastaví a ponúka Songoroo. Samotné ceny sa líšia od veľkosti prevádzok a ich členitosti. Pesničky, ktoré u nás klienti nájdu sú rôznorodé a postupom času sa portfóliu rozširuje, takže prevádzky nebudú trpieť hraním tých istých pesničiek dokola. A ani ich zákazníci. Tým, že ľudia môžu v Songoroo aplikácii hlasovať za svoje obľúbené pesničky, keď vstúpia k vám do obchodu, máte jedinečnú príležitosť zistiť ich hudobný vkus a preferencie. To vám otvára možnosť nastaviť si svoj marketing a komunikáciu k zákazníkovi podľa vašich predstáv a na základe získaných dát zo Songoroo.


Navyše, pre prevádzkarov a podniky je to priestor pre skvelú podprahovú reklamu. Nenásilný vlastný džingel, spot svojej značky či noviniek v prevádzke alebo jednoduchú reklamu. V súčasnosti je už Songoroo približne v 130 prevádzkach na Slovensku vrátane siete Tatra banky, pizzerií Domino‘s, Urban Bistra v Bratislave či v McDonald’s. Máte sa na čo tešiť.