Blog

Songoroo na HORECA konferencii 2018

Máj nebol len lásky čas, ale aj čas konferencíí a správnych business talks. vydavateľstvo Mafra Slovakia v spolupráci so Zväzom hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky (ZHR SR) zorganizovalo ďalší ročník Jarného stretnutia hotelierov. HORECA konferencia 2018 bola inšpiratívna a Songoroo na nej nemohlo chýbať.


Gastrobiznis a jeho budúcnosť

Na jarnom stretnutí hotelierov sme mali možnosť stretnúť sa s profesionálmi a podnikateľmi v oblasti stravovacích a ubytovacích služieb. Ďeň sa niesol v znamení najnovších trendov, aktuálnych informácií, kontaktov a priestoru pre dodávateľov. Kto robí v gastrobiznise vie, že je jedným z najťažších oblastí a veľmi dôležitá je práve komunikácia a kontakty. Vystavovateľský priestor bol tak určený na predstavenie jednotlivých služieb či produktov podnikateľov a dodávateľov v HORECA segmente. Dokonalý priestor pre Songoroo




Hudobná revolúcia  v prevádzkach

Spoločnosť Songoroo, ako plne automatizovaný hudobný systém pre biznis prevádzku, predstavil svoju funkčnosť a výhodu hneď na začiatku konferencie. Interaktívny dynamický playlist, 100% legálna hudba a možnosť nielen pre zákazníkov ale aj zamestnancov navoliť si hudbu v pozadí podľa svojich predstáv. Príjemné referencie, ako nová pobočka banky v Bratislave, reštaurácia Moree, Hotel SET ale aj ďalšie, potvrdzujú úspešné smerovanie a efektívnosť Songoroo. Po zaujímavej konferencií HORECA 2018 veríme, že ich bude čoraz viac. Aj keď nás teraz čaká parádne leto.