Blog

Triafanie sa do hudobného vkusu zakazníkov

Kvalitná in-store hudba, sa čoraz viac triafa do hudobných preferencií väčšiny zákazníkov. Nemá to vplyv len za ľudí z okolia ale aj samotných zamestnancov. V čom tkvie to tajomstvo?


V prvom rade je to personalizovaný prístup k jednotlivým prevádzkam. Každá má totiž inú cieľovú skupinu zákazníkov, ktorí k nim chodia. Iný vek, iné zázemie, iný životný štýl. Od študentov, cez stredný management až po seniorov. Songoroo špecifikuje daný hudobný playlist, ktorý sa žánrovo aj štýlovo hodí počas dňa do prevádzky. Dôležité sú však viaceré parametre na ktorých si dávame záležať.


Intenzita zvuku

V súčasnosti je väčšina intenzity zvuku regulovaná manuálne. Songoroo si dáva záležať na tom, aby intenzita nebola vysoká. Slovenské podniky  sú zvyknuté na hlučnosť čo však v mnohých prípadoch nie je ani zdraviu prospešné. Nadmerná intenzita zvuku môže spôsobovať problémy či už ťažko chorým ľudom či autistickým deťom, ktoré sú práve na zvuk a hluk veľmi citlivé. Zákazník by vždy ma rozumieť hovorenému slovu. Tomu prispôsobujeme parametre pri inštalácií.



Štatistiky, licencie a legislatíva pod palcom

Pre nás je stále na prvom mieste spokojný klient. Ak je spokojný klient, bude sa mu dariť a ak sa mu bude dariť bude mať aj on spokojných zákazníkov. Tí budú tráviť v danej prevádzke viac času, keď sa tam aj vďaka podprahovej hudbe budú cítiť dobre. Viaceré psychologické výskumy dokazujú, že ak je človek v prostredí, kde hrá jeho obľúbená hudba, tak tam trávi viac času. Rovnako je čoraz viac pravdepodobné, že sa tam znova vráti. Songoroo si taktiež berie na “triko” riešenie celej legislatívy spojenej s licenciami. Samozrejmosťou je aj spätná väzba pre zákazníka a to v podobe štatistických informácií, ktoré bude následne vedieť klient prakticky využiť pri biznise.

Dokonalá kombinácia hudby s dizajnom a víziou pobočky, za použitia materiálov, farieb či technológií je veľmi dôležitá. Sme radi, že už aj na Slovensku a vrámci Songoroo máme klientov, ktorí toto prepojenie jednotlivých zmyslov v svojich pobočkách pokladajú za kľúčové a naskočili na našu vlnu hudobnej revolúcie.